Menu
Your Cart

Felhasználói kézikönyv

Ez a dokumentum a cégünk által használt szoftver leírása, mely a szerződött Partnereink megrendeléseit kezeli.

        Használat előtt szerződését egy melléklettel fogjuk kiegészíteni, ami tartalmazni fogja a hozzáféréshez szükséges adatokat, melyet a Partnernek kötelessége megadni, illetve a továbbiakban felügyelni. Használathoz szükséges adatok:

1.      Felhasználó neve

2.      Felhasználó e-mail címe

3.   Felhasználó telefonszáma

4.   Felhasználó jogosultsága

A rendszer online, tehát folyamatos internet kapcsolat szükséges hozzá! Egyaránt használható számítógépről, táblagépről, és telefonról is!

A szerződés kiegészítésében szereplő e-mail cím(ek)re folyamatosan kommunikál reggel 8-20 óráig, tehát éjjel nem kap információt! Kiértesítések:

1.      Rendelés leadása utáni visszaigazolás, rajta a termékekkel amit rendelt.

2.      Raktári összerakás utáni értesítés, mely tartalmazza a kiszállítandó árukat. Ez ESETENKÉNT eltérhet a megrendeléstől, ha nincs raktáron, vagy fajta csere miatt más kerül kiszállításra.

3.      Tárgynapi szállítás adatai. Rendszám, Kiszállító és elérhetősége.

4.      Amikor a Kiszállító pontosan elindul az Ön telephelyére. Ekkor már fel lehet készülni parkolóhellyel, illetve az átvételi teendőkkel kapcsolatban.

5. Átadás lezárása utáni teendőkről. Visszárú átvétele, hiányzó termékek pótlása/törlése. Törött hibás termékek selejtezésére/visszavételezése. Elektronikus számla küldése, ha igényelte!

Feltételezett súlyú termékeknél (húsáruk, zöldség, gyümölcs, sajt, stb.) az összekészítés után válik konkrét mennyiséggé a kiszállításon, ezért nem fog megegyezni a megrendelt árú összértéke a számlázottal.

Az akciós termékeknél kérjük figyelni az akció végét, mert később már nem tudunk olyan áron szállítani.

 

1.      Főoldal adatai

1.1.           Támogatott website-ok

Microsoft edge

Google chrome

Mozilla firefox

1.2.           Képernyő méret

Responsive (kijelző felbontásához igazodó) fejlesztésnek köszönhetően bármely kijelzőn/monitoron működik. Ajánlott HD ready felbontástól kezdve használni.


Telefonon és táblagépen egyaránt minden elérhetővé válik, mivel a rendszer átrendezi a képernyőt.