Hús
Származás  Sertés tarja csont nélkül. A tarja az oldalas után a második legízletesebb hús alapanyag, a sertés fej és karaj közötti része. A hús zsírhálózottsága kimondottan alkalmassá teszi a sütésre.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom552 KJ/132 kcalZsír5,7 gamelyből telített zsírsavak2 ..
        
        
                  Sertés comb csont nélkül ML..
        
        
                  Származás  Sertés comb csont nélkül - kockázott. Magas fehérje tartalmú, mérsékelt zsírtartalmú, sütésre, párolásra alkalmas húsféleség.0-+4°C közötti hőmérsékletenÁtlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom569 KJ/136 kcalZsír5,4 gamelyből telített zsírsavak1,9 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 gFe..
        
        
                  Sertés lapocka csont nélkül ML..
        
        
                  Származás  Sertés szűzpecsenye. A szűzpecsenye, szűzérme vagy sertésszűz egy hosszú, vékony izom, amely a karaj mellett található. A sertéshús egyik legnemesebb része.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom502 KJ/120 kcalZsír3,5 gamelyből telített zsírsavak1,2 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 ..
        
        
                  Átlagos tápérték 100 g termékben A csirkemellfilé szerte a világon a legnépszerűbb húsfélék között foglal helyett: sovány, zsírszegény, diétákba is illeszthető fehérjedús szárnyashús, Tárolás,: 0+4°C közötti hőmérsékletenEnergiatartalom Származás  0,502kj120 kcalZsír2,6 gamelyből telített zsírsavak0..
        
        
                  Származás  Úgy tartják, hogy a csirkecomb a legszaftosabb része a szárnyasnak, valamint a benne lévő csontoknak köszönhetően rendkívül ízletes.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom0,497kJ/119kcalZsír3,9 gamelyből telített zsírsavak1 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 gFehérje19,5 gSó0 g ..
        
        
                  Származás  A csirke mellizma mely a szárnyakhoz kapcsolódik. A csirke melle színtiszta fehér húsát adja az állatnak, a lebőrözött kicsontozott csirkemellszelet rántva ...0-+4°C közötti hőmérsékletenÁtlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom0,502kJ/120kcalZsír2,6 gamelyből telített zsírsavak0,6g..
        
        
                  Származás  .Nagyszerű alapanyag  grillezéshez, roston sütéshez, de akár hidegkonyhai készítményekhez, töltve is alkalmasTárolás,: 0+4°C közötti hőmérsékletenÁtlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom0,497kJ/119 kcalZsír3,9 gamelyből telített zsírsavak1 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 gFehérje19,..
        
        
                  Származás  Marha comb. A marhacomb tulajdonképpen a marha hátsó lábainak felső, izmos része. Bontáskor ez a következő részekre oszlik: fehérpecsenye, hosszú felsál, gömbölyű felsál.0-+4°C közötti hőmérsékletenÁtlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom0,476kJ/114kcalZsír2,3gamelyből telített zsí..
        
        
                  Származás  .A pulykahús konyhatechnikai szempontból sokrétűen felhasználható, sütve vagy főzve egyaránt alkalmas ételek készítéséhez. 0-+4°C közötti hőmérsékletenÁtlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom0,476kJ/114 kcalZsír2,3 gamelyből telített zsírsavak0,3 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 gFeh..
        
        
                  Tárolási és szállítási hőmérséklet:
0°C és + 5°C  között.
Összetevők:sertéshús, étkezési só tartósítószer nélkül.
Formázott sertéscombból, sózással, majd ezt követően érleléssel tartósított termék.
Szeletelt , védőgázas csomagolásban vannak elhelyezve...
        
        
                   
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                             
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
          