Sertés
Származás  Sertés tarja csont nélkül. A tarja az oldalas után a második legízletesebb hús alapanyag, a sertés fej és karaj közötti része. A hús zsírhálózottsága kimondottan alkalmassá teszi a sütésre.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom552 KJ/132 kcalZsír5,7 gamelyből telített zsírsavak2 ..
        
        
                  Származás  Sertés comb csont nélkül - kockázott. Magas fehérje tartalmú, mérsékelt zsírtartalmú, sütésre, párolásra alkalmas húsféleség.0-+4°C közötti hőmérsékletenÁtlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom569 KJ/136 kcalZsír5,4 gamelyből telített zsírsavak1,9 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 gFe..
        
        
                  Sertés lapocka csont nélkül ML..
        
        
                  Származás  Sertés szűzpecsenye. A szűzpecsenye, szűzérme vagy sertésszűz egy hosszú, vékony izom, amely a karaj mellett található. A sertéshús egyik legnemesebb része.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergiatartalom502 KJ/120 kcalZsír3,5 gamelyből telített zsírsavak1,2 gSzénhidrát0 gamelyből cukrok0 ..
        
        
                  Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
         
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                             
            
            
           
            
            
           
            
            
          